Heidevallei

Luxe op de Veluwe

De Heidevallei

Ultiem ontspannen op de mooiste plek van de Veluwe

Stelt u zich eens voor dat het úw vakantiehuis is dat hier op een van de mooiste plekjes van de Veluwe staat. Een betoverende plek in de natuur waar elk seizoen fijn vertoeven is. Waar je niets hoort, behalve de fluitende vogels en de zachte bries door de frisgroene bladeren. Dit uitzonderlijk mooie plekje is een verborgen juweel.

Op deze toplocatie op de Veluwe verrijst straks de Heidevallei. Hier realiseren wij 15 duurzame, luxe en chique moderne boerderijen. Wat het extra uniek maakt is dat wij bij de ontwikkeling veel rekening houden met privacy. Wij zorgen dat bestaand groen blijft staan en planten tevens veel nieuwe groene struiken aan. Er zijn geen andere parken op de Veluwe die op deze kleinschalige manier vakantiewoningen aanbieden. Loop gerust even over de naastgelegen parken van Vrijrijck om sfeer te proeven. Op de Heidevallei een vakantiewoning kopen is een duurzame investering. Prijzen vanaf €480.000.

De vrije natuur tot aan de voordeur

De Veluwe ligt centraal gelegen in Nederland. Hier is de natuur op haar mooist, nergens is het zo afwisselend als hier. Hier bevinden zich indrukwekkende bossen, glooiende heidevelden en uitgestrekte groene weiden. Prachtig natuurschoon waar vanuit uw woning direct van te genieten is. De naastgelegen heide loopt over in een van de oudste bossen van het land: het Speulder- en Sprielderbos. Dit wordt ook wel ‘het bos van de dansende bomen’ genoemd. In het aangrenzende bos hebben reeën, herten, wilde zwijnen, eekhoorns, vogels en talloze andere dieren hun thuis. Een geweldig gebied om te voet, fiets, mountainbike of paard te ontdekken. Op loopafstand bevindt de Ermelosche schaapskooi. De kudde van zo’n 300 schapen is elke dag op de heide te vinden.

De leukste vakantiebestemming van Nederland

De Veluwe is populairder dan ooit. Naast natuur en rust is er in de directe omgeving nog veel meer te ontdekken. Om de hoek ligt het bruisende stadsleven, prachtige bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Zo ligt de Heidevallei op een kwartier afstand van Hanze-en vestingstad Harderwijk met haar rijke historie, gezellige boulevard, haven, stadsstrand, winkelstraten én vele goede restaurants. Maar ook bezienswaardigheden zoals Radio Kootwijk, Paleis ’t Loo en Kasteel Staverden in de nabije omgeving zijn een bezoek waard. Aan activiteiten voor jong en oud geen gebrek, denk aan musea, attractieparken, wellnessresorts, klimbossen, sport en spel.

Een slimme investering op een unieke locatie

Deze kans is bij uitstek geschikt voor mensen die de wens koesteren een tweede huis te bezitten in de vrije natuur. Er worden nog maar zeldzaam vergunningen afgegeven voor de bouw van luxe vakantievilla’s op de Veluwe. Wij bouwen duurzaam, all-electric en zijn daarmee dus voorbereid op de toekomst. U zal uw vakantiewoning gedurende het overgrote deel van het jaar verhuren. Met een boerderij in de Heidevallei hebt u een waardevast object op een schitterende locatie. Van uw woning in de Heidevallei plukt u gegarandeerd jarenlang de vruchten. Als u daarbij bedenkt dat wij u al het werk uit handen nemen van het ontwerpen, bouwen, inrichten en verhuren van de woning… ziet de toekomst er wel heel zorgeloos uit.

De Heidevallei staat voor kwaliteit

De 15 moderne boerderijen op de Vlindervallei ademen vrijheid en kwaliteit. Aan alles is gedacht. Een fijne royale tuin met buitenkeuken, een warme sauna en een luxe hottub, een royale woonkeuken, comfortabele slaapvertrekken met allen een eigen badkamer. De vakantiewoningen staan speels en verdekt opgesteld in de natuur. Tel daarbij de grote kavels van elk minimaal 500 m2 op en je voelt de rust en het genieten. Wij richten ons bewust op het luxe segment omdat de vraag daar het hoogst is. Men wil comfort en luxe en het aanbod is schaars. De laatste jaren heeft ons naastgelegen park de Vlindervallei, met 11 vakantiewoningen, een zeer hoge bezettingsgraad. Kwaliteit betaalt zich altijd terug!

Het ontwerp

De buitenkant

Deze unieke bosrijke omgeving vraagt om een bijzonder ontwerp. Met een knipoog naar de authentieke Veluwse boerderijen hebben wij met onze architect een prachtig eigentijds ontwerp gemaakt. Een kenmerkende rieten kap en authentieke stenen muren zoals je vroeger ook hier veel op de Veluwe zag. Dit hebben wij gecombineerd met een grote glazen moderne pui en stoere metalen panelen. De vakantieboerderij pas helemaal in deze omgeving en gaat op in de natuur. Hier wil je vakantie vieren.

Het ontwerp

Plattegrond villa

De praktische indeling voelt aan als een maatpak. Dit hebben wij kunnen realiseren door tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van vakantiewoningen. Tijdens een vakantie is het fijn om met z’n allen gezellig te kunnen eten. Daarom hebben wij gekozen voor een ruime keuken, die niet teveel ruimte in neemt. In de living is de televisie opgeborgen in een meubel en zorgen de raampartijen voor prachtige lichtinval. Bovendien wil je ook binnen dat buitengevoel van de Veluwe voelen.

Er is gedacht aan sfeervolle verlichting middels een modern lichtplan. De slaapkamers met eigen badkamer zorgen voor ultieme ontspanning. Ook is er een gezellige knusse extra slaapruimte in de nok, bereikbaar via een stoere trap. De extra buitenruimte van het souterrain geeft plaats aan een prive wellness met volop privacy.

Het ontwerp

De binnenkant

Dat is waar wij het verschil gaan maken. De vakantievilla zal ambachtelijk goed gebouwd worden en voorzien zijn van alle luxe. Wij gebruiken kwaliteitsmaterialen voor de bouw én de inrichting. Tegelijkertijd zal het de gasten aan niets ontbreken. De royale vakantieboerderij is perfect ingedeeld en ingericht voor 6 personen. Een mooie woonkeuken en living met warme hotel chique sfeer. Drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Een heerlijk terras met buitenkeuken. En een privé wellness souterrain met een finse sauna, buitendouche en dampende jacuzzi. Dit is ultiem genieten. Dit gaat absoluut in de smaak vallen. Samen met onze architect en interieurstylisten hebben wij 3 prachtige inrichtingen uitgewerkt. Voor ieder wat wils.

De Heidevallei

Heeft u interesse?
Vraag hier de digitale brochure aan.

Een slimme keuze

Investeren in een vakantiewoning geeft rust

PRIJZEN VANAF

€480.000

• Kavel eigen grond.
• Bouw van vakantievilla.
• Prijs excl. BTW, vrij op naam.

Heidevallei

Meest gestelde vragen

Onderstaand de mest gestelde vragen over de Heidevallei.

Nee, de vergunning voor de vakantiewoningen is voor de verhuur.

Vrijrijck vakantieparken. De verkopende partij verzorgt tevens het beheer van het park en de verhuur.

Ja, dit is mogelijk. Alle verhuur verloopt via onze website.

Ja. Omdat u verhuurt ontvangt u deze terug van de belastingdienst.

Nee. Wel is er is een duidelijk parkreglement. Vrijrijck blijft betrokken.

Nee. Het is nieuwbouw en dus vrij op naam. Wij betalen tevens de notariskosten.

De ervaring die wij reeds 10 jaar hebben is 5% netto/netto.

Wij hebben voor het interieur 3 stijlen met onze binnenhuisarchitect samengesteld waar u uit kunt kiezen.

Dat zal box 1 (zakelijk) of in box 3 zijn. Fiscale juridische informatie kunt u verkrijgen bij uw adviseur.

Informatie internet, oriënterend persoonlijk gesprek op het park, vrijblijvende optie van 2 weken op de kavel van uw keuze, vervolgafspraak met detail- en contractbespreking, definitieve offerte ontvangen + ondertekenen, aankoop bij notaris.

Samenwerkende bedrijven

Makelaar

Tuinaanleg

Interieur

Wellness

Rietdekkers

Infrastructuur

Aannemer

Notaris

Architect

Verhuur

Marketing