Over Vrijrijck

Rust en ruimte op de Veluwe

Vrijrijck vakantieparken

Ultiem ontspannen op de mooiste plek van de Veluwe

Wij zijn er om u te ontzorgen. Vrijrijck is de ontwikkelaar en eigenaar van de parken de Heivlinder, Vlindervallei én Heidevallei. Wij zijn tevens de verhuurorganisatie van de vakantiewoningen. Zelf hebben wij ook het volste vertrouwen in het rendement en hebben daarom ook eigen woningen op onze parken in bezit. Er is géén vereniging van eigenaren dus wij hebben als organisatie een stabiele basis en een duidelijke visie. Proef de sfeer op de bestaande parken en de naastgelegen heide en bos. De Heidevallei wordt een kleinschalig park en kunt u qua sfeer en opzet het best vergelijken met De Vlindervallei. Deze boerderijen zijn bijna altijd volgeboekt. Er is veel vraag naar luxe en de Heidevallei gaat nóg een stapje verder.

Verhuur rendement

Wij verwachten een nettorendement voor u te genereren van ca. 5% netto/netto. Dus hier zijn alle kosten dan al vanaf. Dit is op basis van onze jarenlange ervaring van verhuur op de andere parken. Het succes van de afgelopen jaren is meetbaar en aantoonbaar. Samen kunnen wij het rekenvoorbeeld doornemen. Vergeet daarnaast ook niet de realistische waardestijging van de woning hier bovenop te tellen. Natuurlijk heeft u ook zelf de gelegenheid om uw eigen woning te gebruiken. Vanzelfsprekend wilt u zelf ook genieten van uw nieuwste bezit en met uw dierbaren delen. Dit is een unieke kans die u niet wil missen.

Smaak en passie

Over Vrijrijck

De vakantieparken van Vrijrijck zijn naast elkaar gelegen en grenzen direct aan het Speulderbos en de Ermelosche heide. Een unieke plek in Nederland. Alle accommodaties speels en verdekt opgesteld in de natuur. Wij zijn in 2012 gestart met kleine boerderijtjes op de Heivlinder, later hebben wij de Vlindervallei met luxe villa’s gebouwd. Nu is het moment aangebroken om de volgende uitbreiding te realiseren.

De Heidevallei richt zich op mensen die graag duurzaam willen investeren in een luxe vakantievilla. Wij hebben een zeer hoge bezettingsgraad via onze website vrijrijckvakantieparken.nl en samenwerkende touroperators realiseert u een mooi rendement. Wij verzorgen de promotie, service en schoonmaak. Voor de huiseigenaren hebben wij een handige online portal met alle informatie overzichtelijk op een rij. Ook hanteren wij een duidelijk parkreglement zodat de parken van hoge kwaliteit blijven. Alle vakantiewoningen staan op eigen grond en de overdracht vindt plaats via de notaris.